newdeal real estate group

Έλα μαζί μας

Το franchise μας μόλις άνοιξε τις πόρτες του στον κόσμο. Κάθε μέρα καλωσορίζουμε έναν νέο συνεργάτη. Ξέρουν ότι έχουν έρθει στο σωστό μέρος, γιατί προσφέρουμε όλα όσα χρειάζονται για να πάνε την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο.

Γιατί Εργασία στο Real Estate;

Η αγορά ενός σπιτιού σε θεωρείται ορόσημο στη ζωή των περισσότερων ανθρώπων. Τα άτομα, οι οικογένειες, καθώς και οι επιχειρηματικοί παράγοντες και οι εταιρείες θα αναζητούν πάντα ακίνητα για να επενδύσουν. Η ιδιοκτησία ιδιοκτησίας αποτελεί μέρος μόνο αυτού που μας κάνει να ευημερούμε ως άνθρωποι.

Απολαύστε την επαγγελματική σας ελευθερία χωρίς να χάσετε κανένα από τα προνόμια της συνεργασίας μαζί μας.

Παρακολουθήστε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα πανεπιστημιακού επιπέδου, το οποίο παραδίδεται από καθηγητές και ειδικούς σε θέματα οικονομίας και μάρκετινγκ. Τα σε βάθος, ολοκληρωμένα μαθήματά μας θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε νέα προοπτική στην αγορά και θα σας διδάξουν νέες δεξιότητες για τη ζωή.

Αποκτήστε πρόσβαση στην αποκλειστική μας τεχνολογία αιχμής

Η εργασία στον κλάδο των ακινήτων μπορεί να είναι συναρπαστική. Μπορεί επίσης να είναι πολύ κερδοφόρα, αν έχετε τη γνώση, την εμπειρία, τα σωστά εργαλεία και τη σωστή στάση απέναντι της. Αυτό το τελευταίο μέρος, θα το αφήσουμε σε εσάς. Τα υπόλοιπα, μπορούμε να τα εγγυηθούμε.

Κερδίστε έως και 100%
της προμήθειας που δημιουργείτε.

Why work in Real Estate

Buying a home in considered a landmark in most people’s lives. Individuals, families as well as business actors and companies are always going to look for property to invest in. Property ownership in just part of what makes us thrive as humans.

Earn up to 100% of your generated commission.

Enjoy your professional freedom without losing any of the perks of working with us.

Attend our university-level training course, delivered by professors and experts on economics and marketing. Our in-depth, comprehensive courses will help you gain fresh perspective on the market and teach you new skills for life.

Access our exclusive cutting-edge tech

Working in the real estate industry can be fascinating and exciting. It can also be very profitable, if you have the knowledge, the experiance, the right tools and the right attitude. That last part, we’ll leave it to you. The rest, we can guarantee.

Προσφέρουμε κάτι διαφορετικό

Τι είναι λοιπόν αυτό που μας επιτρέπει να κάνουμε συνεχώς τη διαφορά; Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μόνο μία παράμετρος, αλλά ένας συνδυασμός πολλών και διαφορετικών μεταβλητών: είναι ο συνδυασμός του επιχειρηματικού μας μοντέλου, της φιλοσοφίας μας, της εστίασής μας στην εκπαίδευση, της τεχνολογίας μας και της συνεχούς υποστήριξής μας που μας κάνει πραγματικά μοναδικούς.

Μια εμπειρία lifestyle πέρα ​​από την συμβατικότητα του κλάδου

Οι επιλογές του τρόπου ζωής δεν είναι απλώς μέρος της καθημερινότητάς μας. Είναι επίσης ο τρόπος που κάνουμε επιχειρήσεις. Η επιχειρηματική μας κουλτούρα αντανακλά τις αξίες μας για διαφάνεια και σεβασμό προς τους ανθρώπους. Εκτιμούμε τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί μας τόσο ως άτομα όσο και ως επαγγελματίες και εργαζόμαστε σκληρά για να τους προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Όχι μόνο θέλουμε να έχουν επιτυχία, θέλουμε και να το απολαμβάνουν! Τους παρέχουμε πόρους μάρκετινγκ και τεχνολογίας και ένα μοντέλο που έχει σχεδιαστεί για να τους κάνει να κερδίζουν όλο και περισσότερα.

Νέο "deal" με την τεχνολογία

Από το τμήμα προγραμματιστών της εταιρείας μας, έχουμε αναπτύξει έναν ψηφιακό βοηθό, επενδύοντας στην τεχνολογία . Καθήκον του είναι να μεταφέρει τις γνώσεις και την τεχνογνωσία μας σε όλα τα γραφεία και στους συνεργάτες με ολοκληρωμένο τρόπο καθώς να καθοδηγεί κάθε βήμα της καριέρας τους καθενός.

Το σετ των εργαλείων μας είναι αλάνθαστο

Όλοι σε αυτόν τον κλάδο θέλουν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους ώστε να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη. Μετά από χρόνια εμπειρίας και επιτυχίας, εμείς στην newdeal δημιουργήσαμε ένα μοναδικό μοντέλο που θα σας βοηθήσει να ανεβείτε στην κορυφή.

Συμβουλευτική στο Real Estate

Απαράμιλλη Υποστήριξη

every day stuff 1-33

Marketing

Real Estate Marketplace

Δίκτυο Συστάσεων

One Stop Shop

Το νέο σας Ξεκίνημα είναι εδώ!

Ο κόσμος αλλάζει συνεχώς. Οι αλλαγές μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολες, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσετε από την αρχή. Φυσικά, πάντα θα υπάρχουν ευκαιρίες. Αλλά δεν δημιουργούνται όλες ισάξια! 

Στην newdeal, επιλέγουμε να αγκαλιάσουμε την αλλαγή και να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Πιστεύουμε ότι ο καθένας αξίζει την ευκαιρία να κάνει το επίτευγμά του. Μας αρέσει να είμαστε τολμηροί απέναντι στον κίνδυνο. Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς το ταξίδι της επιτυχίας. 

Αυτό που μας κάνει διαφορετικούς δεν είναι μόνο η τεχνογνωσία μας, αλλά και οι προτεραιότητές μας. Η επιτυχία ΣΑΣ είναι το πάθος μας! Δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε το βήμα του καθενός στην καριέρα του. Εκτιμούμε κάθε άτομο ξεχωριστά, ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας, χρώματος και εισοδήματος. Η ομάδα μας ευδοκιμεί σε αυτές τις αξίες και λατρεύει να βοηθά συναδέλφους με προνοητικά άτομα να πετύχουν. Μοιράζεστε αυτές τις αξίες; Ίσως μόλις βρήκατε το νέο σας σπίτι!

Καλωσήρθατε στην newdeal!