newdeal real estate group

Θα πουλήσετε το σπίτι μόνοι σας; Ξανασκεφτείτε το!

Το να πουλήσετε το σπίτι σας μόνοι σας μπορεί να φαίνεται κάτι απλό και σαν ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε κάποια ευρώ από την αμοιβή του Συμβούλου Ακίνητης Περιουσίας.

Παρόλο που φαίνεται δελεαστικό να κάνετε τον πωλητή οι ίδιοι, στις περισσότερες περιπτώσεις οι κίνδυνοι που πηγάζουν από αυτό πιθανόν να υπερτερούν των πλεονεκτημάτων. Ακολουθούν μερικοί λόγοι που μπορεί να σας οδηγήσουν να το ξανασκεφτείτε.

Το real estate είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης

  • Μπορείτε να φεύγετε από τη δουλειά κάθε φορά που κάποιος θέλει να δει το σπίτι σας;
  • Μπορείτε να διακόπτετε τις δουλειές σας, τα meetings σας κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνό σας από έναν πιθανό αγοραστή;
  • Στο τέλος μιας κουραστικής εργάσιμης ημέρας, έχετε την ενέργεια να εκμεταλλευτείτε κάθε πιθανή ευκαιρία για να προωθήσετε το σπίτι σας;
  • Είστε ειδικός στο μάρκετινγκ ακινήτων; Έχετε κάποια εμπειρία σε αυτό;


Η απάντησή σας σε όλες αυτές τις ερωτήσεις είναι πιθανώς “όχι”. 
Η απάντηση ενός Συμβούλου της newdeal σε όλες αυτές τις ερωτήσεις είναι “ναι”.

Οταν αναθέτετε το ακίνητο σας σε έναν Σύμβουλο της newdeal, προσλαμβάνετε έναν επαγγελματία του μάρκετινγκ και των διαπραγματεύσεων και τον πληρώνετε ΜΟΝΟ όταν φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Γι αυτά και για πολύ περισσότερα οι Σύμβουλοι Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας έχουν παρακολουθήσει ειδικά προγράμματα σπουδών στην Ακαδημία real estate της newdeal και επιμορφωτικούς κύκλους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με το οποίο συνεργάζεται η newdeal.

Σου άρεσε το άρθρο; Κάνε share!

ΣΥΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ