Απόκτησε
Virtual Γραφείο
Real Estate

Είμαστε η κατάλληλη εταιρεία για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.

Ξεκινήστε σωστά την καριέρα σας μαζί μας ως Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας. Έχετε την δυνατότητα να εργαστείτε από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο.

Απόλαυσε την μέγιστη προμήθεια 100%

Επικοινώνησε μαζί μας.

Απόκτησε
Virtual Γραφείο
Real Estate

Είμαστε η κατάλληλη εταιρεία για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.

Ξεκινήστε σωστά την καριέρα σας μαζί μας ως Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας. Έχετε την δυνατότητα να εργαστείτε από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο.

Απόλαυσε την μέγιστη προμήθεια 100%

Συμπληρώστε την αίτηση και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για μία συνάντηση γνωριμίας!

Τι είναι το Real Estate Virtual Office

Καλωσήρθατε στο μέλλον!

Πιστεύουμε ότι η αξιοποίηση του διαδικτύου στην παροχή υπηρεσιών real estate είναι το παρόν και το μέλλον. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία με τρόπο που επιτρέπει στους ανθρώπους μας να επικοινωνούν μεταξύ τους, να συνεργάζονται και να βρίσκουν γρήγορα λύσεις σε κοινές προκλήσεις.

01

Εργασία εξ'αποστάσεως

Μπορείς να εργάζεσαι από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις χρόνο και χρήμα για άσκοπες μετακινήσεις. Έτσι πολλαπλασιάζεις τον πραγματικό χρόνο εργασίας και έχεις περισσότερα έσοδα.

02

Νέα εργαλεία επικοινωνίας

Χρησιμοποιώντας μια ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας με το πελάτη μπορείς να μιλάς  σαν να είναι δίπλα σου. Με την virtual περιήγηση μπορείς να τον ξεναγείς στο ακίνητο χωρίς να χρειάζεται φυσική παρουσία.

03

Ευκολότερες διαδικασίες

Όλα τα έντυπα για την προώθηση-πώληση-ενοικίαση ακινήτου  υπογράφονται ηλεκτρονικά από τους ιδιοκτήτες-πωλητές ακινήτων και τους αγοραστές. Η διαδικασία γίνεται και εξ 'αποστάσεως όταν χρειάζεται.

04

Πελάτες από όλο τον κόσμο

Όλα τα σύγχρονα εργαλεία virtual office είναι άκρως απαραίτητα για τους Συμβούλους που συνεργάζονται με ιδιοκτήτες που ζουν μακριά από την πόλη που δραστηριοποιούνται ή με επενδυτές από το εξωτερικό.

Εάν είστε ένας Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας που αγαπά την αλλαγή, εκτιμά τις νέες ιδέες και του αρέσει να ξεχωρίζει ανάμεσα στους πολλούς καλώς ήρθατε στο μέλλον. Ολόκληρη η καριέρα σας ξεκινά τώρα! Από εδώ.

Το φυσικό σας γραφείο

On-site

Το καλό με το virtual office της newdeal είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά χρήματα επενδύοντας σε χώρους γραφείων, γιατί αυτό είναι κάτι που σας το προσφέρουμε εμείς.

Μπορείτε να έχετε την έδρα σας στην έδρα μας, δείτε εδώ σε έναν σύγχρονο και πολυτελή χώρο όπου υποδέχεστε τους πελάτες πρόσωπο με πρόσωπο.

To δημοφιλές πρόγραμμα 100%
στις αμοιβές

Το δίκτυo της newdeal διαθέτει ένα ευέλικτο πρόγραμμα προμηθειών. Μπορείτε να διαλέξετε  εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις επιχειρηματικές σας ανάγκες. 

Το πιο δημοφιλές είναι το “πρόγραμμα 100% προμήθεια”. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς μεσίτες που λαμβάνουν το 30-60% της συνολικής ακαθάριστης προμήθειας  ή  επιβαρύνονται συχνά από franchise  fee π.χ. αφαίρεση 9% ή 6% από τον τζίρο καθώς και με άλλες χρεώσεις, εμείς δεν έχουμε ανάλογη πολιτική.

Συμμετέχουμε στα έσοδα επί των πωλήσεων μ’ ένα μικρό ποσοστό ανά συναλλαγή. 

0
Εκπαιδευμένοι Σύμβουλοι Ακίνητης Περιουσίας
0 K+
Συνεργασίες |
0
Γραφεία στην Ελλάδα​
0 K+
Διαθέσιμα ακίνητα​
0 +
Χρόνια Εμπειρίας​

Διπλασιάστε τα έσοδα από προμήθειες

χωρίς διπλή προσπάθεια.

Διπλασιάστε τα έσοδα από προμήθειες χωρίς διπλή προσπάθεια.

Ξεκινήστε να κερδίζετε περισσότερα χρήματα σε κάθε συναλλαγή.

Γίνετε μέλος της εταιρείας μας σήμερα λειτουργώντας το προσωπικό σας virtual office και θα καταλάβετε γιατί πολλοί agents εγκαταλείπουν τα παραδοσιακά γραφεία και δίκτυα και συνεχίζουν την καριέρα τους στα γραφεία μας, στην newdeal agent network.

Είναι χρυσή ευκαιρία

Προγράμματα αμοιβών

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας αφορά

Πρόγραμμα 1

Δωρεάν Παροχές

 • Αγγελίες
 • Υλικό μάρκετινγκ (πανό, ads, banners)
 • Συντονιστής συναλλαγών
 • Νομικές συμβουλές
 • Εκπαίδευση με δυνατότητα υποτροφίας στην Ακαδημία
 • Τεχνολογία
 • Coaching
 • Ενσωματωμένο CRM
 • Μπλοκ Υποδείξεων - Αναθέσεων
 • Πακέτο marketing

Free Level

Πρόγραμμα 2

 • 100% Προμήθεια
 • Εκπαίδευση Ανωτάτου Επιπέδου ΕΚΠΑ και Ακαδημία real estate
 • Υποστήριξη 7x24
 • Τεχνολογικά εργαλεία
 • Ιστότοπος Αντιπροσώπου
 • Πακέτο marketing
 • Ενσωματωμένο CRM

High Level

Ιδιοκτήτης Γραφείου

 • Οργάνωση & ανάπτυξη δικτύου
 • Υποστήριξη στο πλάνο ανάπτυξης
 • Εκπαίδευση ανωτάτου επιπέδου ΕΚΠΑ και Ακαδημία real estate
 • Υποστήριξη 7x24
 • Νομικές συμβουλές
 • Πακέτο Ψηφιακού Marketing
 • Εταιρική ταυτότητα
 • Τεχνολογικά εργαλεία
 • Ενσωματωμένο CRM

Next Level
Όλα τα παρέχουμε εμείς

Δίπλα σου από το ξεκίνημα

Γραμματειακή Υποστήριξη 24/7
Διαρκής Καθοδήγηση
Εκπαίδευση
Είναι χρυσή ευκαιρία

newdeal με το βλέμμα στον συνεργάτη

Ο οργανισμός μας δεν έχει στο μυαλό της μόνο το κέρδος, αλλά ενδιαφέρεται εξίσου στην εξυπηρέτηση πελατών και των συνεργατών του.

Η επιχείρησή μας αναπτύσσεται επειδή είστε ένας ικανοποιημένος συνεργάτης και είστε χαρούμενος γιατί και η δική σας επιχείρηση ευδοκιμεί επίσης.

Αξιοποιείστε την ευκαιρία του virtual office να μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

Δες περισσότερα

FAQ

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί πρέπει να γίνω μέλος του δικτύου των Συμβούλων της newdeal;

Η newdeal Agent Network, έχει πολλά να προσφέρει και θέλουμε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας. Ρίξτε μια ματιά στις σελίδες για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γιατί πρέπει να γίνετε μέλος της ομάδας μας.

 

Είναι στο χέρι σας εάν θέλετε να εργάζεστε με τον παλιό τρόπο και να πληρώνετε υψηλότερα λειτουργικά έξοδα και περισσότερες προμήθειες στο γραφείο σας  ή να αυξήσετε κατακόρυφα τα έσοδα σας με τη νέα μας διαδικτυακή τεχνολογία.

 

H εταιρεία μας διαθέτει διαφορετικά προγράμματα αμοιβών για να διαλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

100% προμήθεια! Είναι αλήθεια;

Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι υπηρεσίες μας είναι εξαιρετικές είναι το γεγονός ότι δεν έχουμε καμία κρυφή ατζέντα. Όταν εργάζεστε μαζί μας, δεν υπάρχει κάτι κρυφό. Όταν λέμε ότι λαμβάνετε 100% προμήθεια, εννοούμε ακριβώς αυτό.

Πόσο κοστίζει η εγγραφή στην newdeal agent network;

Ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε, μπορεί να μην σας κοστίσει τίποτα.

Χρειάζεται να έχω προϋπηρεσία;

Δεν είναι απαραίτητο, αλλά είναι πολύ χρήσιμο να έχετε κάποια εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών σε οποιοδήποτε κλάδο. Το βασικό προσόν όμως είναι η θέληση να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας στην επικοινωνία.

Μπορώ να ξεκινήσω την καριέρα μου ως βοηθός;

Μπορείτε να γίνετε μέλος μια ομάδας και να μάθετε τα βασικά στάδια. Φυσικά έπειτα από κάθε επιτυχία σας θα αμείβεστε κανονικά.

Τι εκπαίδευση παρέχετε;

Επιλέξαμε να παρέχουμε την κορυφαία εκπαίδευση διότι από αυτή εξαρτάται η επιτυχία  στο κλάδο του real estate. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά προγράμματα σπουδών σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και την Ακαδημία της newdeal.

Παρέχετε χώρο γραφείου ή αίθουσες συσκέψεων;

Ναι. Με σύγχρονες υποδομές και  γραμματειακή υποστήριξη στα πιο κεντρικά σημεία των πόλεων. Ρίξτε μια ματιά εδώ.

Πώς στηρίζετε τους νεοεισερχόμενους;

Eίμαστε εδώ να βοηθήσουμε σε οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε στην καριέρα σας στο real estate.

 

Η επικοινωνία είναι το κλειδί της επιτυχίας, επομένως μπορείτε να προσεγγίσετε έναν επαγγελματία καλώντας τον τηλεφωνικά, στέλνοντας μηνύματα, και συνομιλώντας στο διαδίκτυο για να απαντήσετε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Μπορώ να φέρω στην εταιρεία γνωστούς μου και να δημιουργήσω δική μου ομάδα;

Είναι μια πρωτοβουλία που υποστηρίζουμε και από την οποία θα ανταμειφθείτε. Ναι μπορείτε να ξετυλίξετε τις ηγετικές σας ικανότητες και να κερδίσετε χρήματα από την συμβολή σας στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Μπορώ να έχω παράλληλα και ένα φυσικό γραφείο;

Εχετε την δυνατότητα να ανοίξετε ένα γραφείο σε κεντρικό δρόμο ακολουθώντας το παράδειγμα κι άλλων επιτυχημένων επιχειρήσεων. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα franchise της newdeal και θα εκπλαγείτε από τις ευκαιρίες που προσφέρει να επενδύσετε και ως επιχειρηματίας.

Έχεις κάποια απορία;

Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα!

Έχεις κάποια απορία;

Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα!